Nina

Nina Förskolechef, Montessoripedagog & Barnskötare

"På Prästkragen fann jag den nära & varma atmosfären mellan barn, föräldrar och pedagoger som känns unik i dagens förskolor. Detta skapar en miljö utöver det vanliga, där vi tillsammans och med hjälp av Montessoripedagogiken har möjlighet att erbjuda varje barn en viktig och bred grund för deras fortsatta viktiga framtidsresa"

Anni

Anni Förskollärare & Montessoripedagog

"Jag älskar att arbeta med Montessorimetoden där det rika utbudet ger varje barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt. Jag har även förmånen att undervisa i blockflöjt"

Louise

Louise Förskollärare

"Jag trivs med att det är små barngrupper som möjliggör att möta varje barn på en individuell nivå. Min professionalitet tas på allvar och jag har möjlighet att utveckla den både för egen del och tillsammans med barnen"

Carin

Carin Montessoriassistent

"Jag älskar att se barnens nyfikenhet och att locka dem till skratt. Jag får vara delaktig i ett underbart arbetsteam där barnen sätts i fokus."

Negin

Negin Förskollärare & Montessoriassistent (föräldraledig)

Ewelina

Ewelina Barnskötare

"Som ny pedagog har jag blivit mottagen stor värme och nyfikenhet både från kollegor och barn. Att få förmånen att lära känna alla unika personligheter, från små till stora, skänker stor glädje varje dag."

Sara

Sara Barnskötare

"Barn är spontana och sprudlar av roliga idéer. Att få möta en grupp barn varje dag ger mig energi. Jag är en kreativ person som inspireras av fantasi och nyfikenhet och är det någonstans man skall jobba med det, så är det med barn!"

Emelie

Emelie Köksbiträde

Disa

Disa Barnskötare